לחם זית ועגבניות
לחם זית ועגבניות דורש בערך 55 דקות מתחילתו ועד סופו. צופה בדמות שלך? זה חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, מתכון טבעוני יש 110 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 3 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 36 מנות סועדים.. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם מים, מלח, עגבניות מיובשות ארוזות בשמן וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד גם הר ד ' אובר סביר מאוד. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 25%, וזה לא כל כך עצום. מתכונים דומים: לחם עגבניות וזיתים, לחם זית עגבניות מיובשות, ו לחם זית עגבניות מיובשות.
הוראות
בקערה גדולה שלבו 2 כוסות קמח, סוכר, שמרים ומלח. בסיר גדול מחממים מים ושמן ל -120 מעלות -130 מעלות.
מוסיפים לחומרים יבשים; מקציפים רק עד לחות. מערבבים זיתים ועגבניות. מערבבים מספיק קמח שנותר ליצירת בצק רך (הבצק יהיה דביק).
הופכים למשטח מקומח; ללוש עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי, בערך 6-8 דקות.
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת לשמן עליון. מכסים ומניחים במקום חמים עד להכפלה, בערך 1 שעה.
אגרוף בצק למטה. הופכים למשטח מקומח קלות; מחלקים לשליש. מעצבים כל מנה לכיכר.
מניחים בשלושה משומנים 9 אינץ'. 5 אינץ'. מחבתות כיכר. מכסים ומניחים לתפוח עד להכפלה, כ-45 דקות.
אופים בחום של 375 למשך 30-35 דקות או עד להזהבה.
מוציאים מהמחבתות למתלים לצינון.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות פרארי פרל. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-38 דולר לבקבוק.
פרארי פרל
קש-צהוב עם ברק זהוב קל. אינטנסיבי ומעודן במיוחד עם ניחוחות של שקדים, תפוחים, תבלין קל ורמזים לקרום לחם. יבש, נקי ואלגנטי עם חלקות לאורך זמן. הערות של תפוחים בשלים, שמרים נעימים ושקדים מתוקים.