לחם חג מולד שוויצרי
לחם חג המולד שוויצרי יכול להיות רק הלחם שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 11 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 454 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. לך לחנות ותביא סוכר, צימוקים, ביצה ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. . מתכונים דומים: לחם חג המולד Panettone למכונת הלחם, לחם בירה שוויצרי, ו לחם גבינה שוויצרי.
הוראות
בסיר, מחממים חלב, מים וחמאה או מרגרינה עד חם.
בקערת ערבוב גדולה, לשלב 2 כוסות קמח, שמרים, 1/4 כוס סוכר, מלח, אגוז מוסקט, מייס, וציפורן; לערבב היטב. מערבבים בתערובת חלב חם וביצה. להתמזג עם מערבל חשמלי במהירות נמוכה עד לחלח; לנצח 3 דקות במהירות בינונית. ביד, מערבבים בצימוקים, דובדבנים, אתרוג, אגוזים, ומספיק קמח שנותר לעשות בצק מוצק.
ללוש בצק על משטח מקומח קלות עד חלק וגמיש, 5 עד 8 דקות.
מניחים בקערה משומנת, הופך לגריז העליון. כיסוי.
תן לעלות במקום חם עד הוכפל, על 1 שעה.
אגרוף בצק למטה. צורה לתוך כיכר עגולה, ומניחים בתבשיל 2 ליטר משומן. לכסות, ולתת לעלות במקום חם עד הוכפל, על 1 שעה.
מברשת העליון של כיכר עם חמאה מומסת, ומפזרים קלות עם 1 כפית סוכר.
אופים ב 375 מעלות F (190 מעלות C) במשך 40 עד 45 דקות, עד חום זהוב עמוק. אם כהה מדי, לכסות באופן רופף עם נייר האחרון 5 עד 10 דקות של אפייה. מגניב.