לחם חום בוסטון הוא צמחוני ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 355 קלוריות, 8 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -30 דקות. 4 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם קמח, מולסה, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו לחם חום בוסטון, לחם חום בוסטון, ו לחם חום בוסטון (מתכונים דומים).
הוראות
1
ציוד מיוחד: 2 פחיות מתכת ריקות (26.5 אונקיה)
2
הזז מתלה לשליש התחתון של התנור וחמם את התנור ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
3
לרסס את הקרביים של הפחיות עם ספריי nonstick והמקום להגדיר סיר עמוק 3 ליטר בטוח לתנור. התחל חימום מספיק מים רותחים לבוא באמצע הדרך את הצדדים של פחיות כאשר שפכו לתוך הסיר.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
תנור
סיר
4
בקערת ערבוב בינונית, לטאטא יחד את קמח החיטה, קמח שיפון, קמח תירס, סודה לשתיה, אבקת אפייה, מלח ואולספייס.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
קמח חיטה
קמח שיפון
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
קמח תירס
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבוב
מקציף
5
מוסיפים את המולסה, החמאה, הוניל והטעם כדי לשלב. מחלקים את התערובת באופן שווה בין פחיות מוכן. מכסים את החלק העליון עם עובי כפול של רדיד אלומיניום לקשור היטב עם מחרוזת.
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאה
מולסה
וניל
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
מקציף
6
יוצקים את המים הרותחים לתוך הסיר. בזהירות במקום בתנור ואופים במשך 1 שעה ו 15 דקות או עד הקצוות של הלחם מתחילים למשוך מן הצדדים של פחיות.
מרכיבים שתצטרך
לחם
מים
ציוד שתשתמש בו
תנור
סיר
7
הסר את פחיות מתוך הסיר של מים, לחשוף, למקם על מתלה קירור 1 שעה מגניב לפני הסרת לחם מן הפחיות.
מרכיבים שתצטרך
לחם
מים
ציוד שתשתמש בו
מתלה תיל
סיר
8
מגישים עם שעועית אפויה או פרוסה, טוסט ומגישים עם גבינת שמנת.