קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות24
מגזין

לחם חום בוסטון

לחם חום בוסטון
לחם חום בוסטון הוא צמחוני ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 355 קלוריות, 8 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -30 דקות. 4 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם קמח, מולסה, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו לחם חום בוסטון, לחם חום בוסטון, ו לחם חום בוסטון (מתכונים דומים).

הוראות

1
ציוד מיוחד: 2 פחיות מתכת ריקות (26.5 אונקיה)
2
הזז מתלה לשליש התחתון של התנור וחמם את התנור ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
לרסס את הקרביים של הפחיות עם ספריי nonstick והמקום להגדיר סיר עמוק 3 ליטר בטוח לתנור. התחל חימום מספיק מים רותחים לבוא באמצע הדרך את הצדדים של פחיות כאשר שפכו לתוך הסיר.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
סירסיר
4
בקערת ערבוב בינונית, לטאטא יחד את קמח החיטה, קמח שיפון, קמח תירס, סודה לשתיה, אבקת אפייה, מלח ואולספייס.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
קמח חיטהקמח חיטה
קמח שיפוןקמח שיפון
1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)
קמח תירסקמח תירס
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
מקציףמקציף
5
מוסיפים את המולסה, החמאה, הוניל והטעם כדי לשלב. מחלקים את התערובת באופן שווה בין פחיות מוכן. מכסים את החלק העליון עם עובי כפול של רדיד אלומיניום לקשור היטב עם מחרוזת.
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאהחלב-חמאה
מולסהמולסה
ונילוניל
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
מקציףמקציף
6
יוצקים את המים הרותחים לתוך הסיר. בזהירות במקום בתנור ואופים במשך 1 שעה ו 15 דקות או עד הקצוות של הלחם מתחילים למשוך מן הצדדים של פחיות.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
סירסיר
7
הסר את פחיות מתוך הסיר של מים, לחשוף, למקם על מתלה קירור 1 שעה מגניב לפני הסרת לחם מן הפחיות.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
סירסיר
8
מגישים עם שעועית אפויה או פרוסה, טוסט ומגישים עם גבינת שמנת.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנתגבינת שמנת
שעועית אפויהשעועית אפויה
טוסטטוסט