קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות12
ציון בריאות3
סוגי מאכליםלחם
מגזין

לחם חום בוסטון אותנטי

לחם חום בוסטון אותנטי
לחם חום בוסטון אותנטי יכול להיות רק לקטו אובו צמחוני מתכון שחיפשת. מתכון זה מכין 12 מנות עם 146 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו לחם. 255 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. מתכון זה מ טעם הבית דורש שמן קנולן, קמח, קמח תירס וחלב חמאה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 41%. ציון זה הוא מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם לחם חום בוסטון, לחם חום בוסטון, ו לחם חום בוסטון.

הוראות

1
בקערה גדולה שלבו את ששת המרכיבים הראשונים. בקערה אחרת מקציפים את החלב, המולסה, הסוכר החום והשמן. מערבבים לחומרים יבשים רק עד שהם לחים. מקפלים פנימה אגוזי מלך וצימוקים.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
חלב-חמאהחלב-חמאה
מולסהמולסה
צימוקיםצימוקים
אגוזי מלךאגוזי מלך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
2
מעבירים ל-8 אינץ ' משומן. 4 אינץ'. מחבת כיכר; מכסים בנייר כסף.
ציוד שתשתמש בו
מחבת כיכרמחבת כיכר
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
3
מניחים מחבת על מתלה בקופסת מים רותחים או בסיר גדול ועמוק אחר; הוסף 1 אינץ'. של מים חמים לסיר. מביאים לרתיחה עדינה; מכסים ומאדים במשך 45-50 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי, ומוסיף עוד מים לסיר לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
מחבתמחבת
סירסיר
4
מוציאים את התבנית מהסיר; הניחו לעמוד 10 דקות לפני שמוציאים לחם מהתבנית לרשת.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
מחבתמחבת
סירסיר
5
מגישים עם גבינת שמנת אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנתגבינת שמנת