לחם חום צימוקים
לחם חום צימוקים עשוי להיות רק הלחם שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 92 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. והוא יספק כ 32 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. גשו לסופר וקנו קמח, חלב חמאה, קמח תירס מלא, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו צימוקים זהובים ודומדמניות לחם חום אירי {לחם Wheaten}, לחם צימוקים לאוהבי צימוקים, ו פודינג אורז צימוקים חום (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 163°. גריז 2 ליטר תבשיל עם קיצור או ספריי בישול.
בקערה גדולה, לנצח את כל החומרים עם מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה 30 שניות, גירוד קערה כל הזמן. הכה במהירות בינונית 30 שניות, גירוד קערה כל הזמן.
יוצקים את הבלילה לתוך תבשיל.
אופים חשופים על 1 שעה או עד קיסם מוכנס במרכז יוצא נקי.
מיד לשחרר צדדים של לחם עם מרית מתכת לחם unmold; מגניב על מתלה חוט.