לחם חיטה צימוקים זהוב
לחם חיטה צימוקים הזהב הוא צמחוני לחם. המתכון הזה מכסה 4% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 48 מנות עם 95 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 2 גרם שומן כל אחד. אם יש לכם שמרים, סודה לשתיה, צימוקים זהובים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 1 אדם התרשמו מתכון זה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 17%. הציון הזה די גרוע. נסו לחמניות חיטה אגוזי מלך, אגוזי לוז וצימוקים זהובים, צלעות חזיר, תפוח זהב ורוטב צימוקים, פסטה מחיטה מלאה מק-נ-צ'דר, ו צימוקים זהובים ודומדמניות לחם חום אירי {לחם חיטה} (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה שלבו צימוקים ומים; תן לעמוד 10 דקות.
מסננים היטב; מניחים בצד. בקערה גדולה שלבו קמח מלא, שמרים, מלח וסודה לשתיה. בסיר, יוגורט חום, מים,דבש וחמאה ל 120 -130*.
מוסיפים צימוקים ומספיק קמח לכל מטרה ליצירת בצק רך.
הופכים למשטח מקומח; ללוש עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי, בערך 6-8 דקות.
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת לשומן. מכסים ומניחים במקום חמים עד להכפלה, בערך 1 שעה.
אגרוף בצק למטה; מחלקים לשליש. מעצבים לכיכרות.
מניחים בשלושה משומנים 9 אינץ'. איקס 5-אין. מחבתות כיכר. מכסים ומניחים לתפוח עד להכפלה, כ-30 דקות.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 35-40 דקות או עד להזהבה.
מוציאים מהמחבתות להתקרר על מדפי תיל.