לחם חלב חיטה סדוק
מתאים ל-16 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 112 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. אם יש לכם חמאה, סודה לשתיה, קמח לחם, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-15 דקות. נסו חלב חמאה לחם חיטה סדוק, לחם מחיטה מלאה דבש: חיטה סדוקה, ו לחם חיטה סדוק (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר, להביא את המים ואת החיטה סדוקה לרתיחה; להרתיח במשך 6 דקות.
ניקוז; מגניב במשך 15 דקות.
מניחים את כל החומרים, כולל חיטה סדוקה, במחבת לחם כדי הציע על ידי היצרן. בחר הגדרת לחם בסיסית. בחר צבע קרום וגודל כיכר אם זמין.
אופים לפי כיווני מכונת הלחם (לבדוק את הבצק לאחר 5 דקות של ערבוב; להוסיף 1-2 כפות של חלב חמאה חם או קמח במידת הצורך.