לחם חלת פצפוצי שוקולד
המתכון לחם Chocolate Chip Challah מוכן בערך בעוד 45 דקות. והוא בהחלט גדול חלב חינם ומתאים לאוהבי מזון יהודי. מתכון זה מספק 33 מנות. עם 177 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זה עובד היטב כמו לחם זול מאוד עבור חנוכה. אם יש לכם סוכר, ביצים, שוקולד צ'יפס, וכמה מרכיבים אחרים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. נסו חלת פצפוצי שוקולד, חלת פצפוצי שוקולד, ו לחמניות צ'יפס שוקולד מתוק ומלוח מיני (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
מערבבים את השמרים, קמצוץ של סוכר ו 1 כוס מים חמים בקערה קטנה. להפריש בזמן שאתה מודד את שאר החומרים יבשים, או עד מקציף.
לטאטא 3 1/2 כוסות קמח, הנותרים 1/2 כוס סוכר והמלח בקערה גדולה.
יוצקים את תערובת השמרים ומערבבים עם כף עץ.
מוסיפים 1 ביצה, שמן צמחי 1 כוס מים חמים; מערבבים עד בשילוב. מערבבים בהדרגה את 3 1/2 כוסות קמח הנותרים עד הבצק מתחיל לבוא יחד.
להפוך את הבצק החוצה על משטח משוריין ללוש עד חלקה, על 8 דקות.
העברה לקערה משומנת גדולה, לכסות עם ניילון לעטוף ולתת לעלות במקום חם עד הוכפל בגודל, 1 שעה עד 1 שעה, 30 דקות.
מחלקים את הבצק ל 3 מנות שוות. על משטח מקומח, לגלגל כל חלק לכדור, ולאחר מכן לגלגל כל כדור לתוך גדיל 1 1 1/2 ל-2 אינץ 'רחב, על 16 אינץ' ארוך.
הניחו את הגדילים זה לצד זה על גיליון נייר קלף וצבטו אותם יחד בקצה אחד.
צמה את 3 גדילים: לחצות את הגדיל הימני מעל הגדיל האמצעי. ואז לחצות את הגדיל השמאלי מעל הגדיל האמצעי. חוזר, חוצה את הגדיל הימני מעל הגדיל האמצעי, ואז את השמאלי מעל האמצע, עד שכל הבצק קלוע. צובטים את הבצק יחד בסוף.
החלק את כיכר הלחם (עם נייר הקלף) על תבנית אפייה. מקציפים את הביצה הנותרת עם 1 כף מים בקערה קטנה, ואז מברישים את הביצה לשטוף את כל הכיכר.
אופים עד חום זהוב, כ -30 דקות.