לחם חמאה II
לחם חמאה II לוקח בערך 3 שעות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 235 קלוריות , 6 גרם חלבון ו -7 גרם שומן . מתאים ל-16 ומחירו 20 סנט למנה מנות. המתכון הזה אהוב על 86 אוכלי אוכל וטבחים. גשו לסופר וקנו סוכר, סודה לשתייה, מים חמים ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 51% . הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: לחם חמאה מכונת לחם , לחם חמאה ולחם חמאה .
הוראות
מניחים את החמאה או המרגרינה והחמאה בסיר קטן.
מחממים לאט עד שהחמאה או המרגרינה נמסה. מצננים עד פושרים.
מניחים סוכר, מלח, סודה לשתייה, תערובת חמאה ושמרים בקערת ערבוב גדולה.
מוסיפים 3 כוסות קמח כוס אחת בכל פעם ומערבבים עם וו הבצק של מערבל חשמלי. מוסיפים בהדרגה את יתרת הקמח תוך כדי המשך לערבב. כשהבצק לא דביק הופכים על משטח מקומח קלות. ללוש מספר דקות, עד שהבצק רך וחלק.
מניחים בקערה משומנת, והופכים פעם אחת. מניחים להתפחה עד להכפלת הנפח.
מחוררים את הבצק. מחלקים ומעצבים 2 כיכרות.
מניחים בשתי תבניות לחם משומנות היטב בגודל 8X4 אינץ'. מניחים להתפחה עד שהבצק תפח סנטימטר אחד מעל התבניות.
אופים בתנור שחומם מראש ל-375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס) במשך 30 עד 35 דקות. כיכרות נעשות כשהן חומות יפה ונשמעות חלולות כשחובטים בהן.