קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 50 דק.
מנות16
ציון בריאות4
מגזין

לחם כיס

לחם כיס
לחם כיס הוא טבעוני ומספק כ 16 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 6 גרם חלבון, 1 גרם שומן, ובסך הכל של 171 קלוריות. המתכון הזה מכסה 4% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו שמרים, קמח לחם, מלח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 14 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה הביא לך את כולםמתכונים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 50 דקות. עם כפית ציון 47%, המנה הזו די טובה. מתכונים דומים: וידוי מס '14: פעם ידעתי את זה רק על ידי "לחם כיס" ... פיתות, כריכי לחם כיס יווניים עם כבש, ו כיס מקלות תיפוף.

הוראות

1
בקערה קטנה ממיסים שמרים במים חמים.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
שמריםשמרים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
בואו לעמוד עד שמנת, כ -10 דקות.
3
בקערה גדולה שלבו את תערובת השמרים עם 3 כוסות הקמח והמלח. מערבבים פנימה את יתרת הקמח, 1/2 כוס בכל פעם, ומקציפים היטב לאחר כל תוספת. כשהבצק נמשך, הופכים אותו על משטח מקומח קלות ולשים עד שהוא חלק וגמיש, כ -10 דקות. משמנים קלות קערה גדולה, מניחים את הבצק בקערה והופכים לציפוי בשמן. מכסים במטלית לחה ומניחים במקום חמים עד להכפלת נפח, כ 2 שעות. בינתיים, מחממים תנור ל 500 מעלות צלזיוס (260 מעלות צלזיוס).
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
שמריםשמרים
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
תנורתנור
4
מחלקים את הבצק לשש עשרה חלקים שווים ויוצרים סיבובים.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
5
רול סיבובים לתוך כיכר כיכרות 1/4 אינץ עבה.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
6
מניחים את על ניירות אפייה לא משומנים.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
7
אופים בתנור שחומם מראש במשך 4 עד 5 דקות, עד כיכרות לנפח באמצע.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
בואו להתקרר על רשת.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל