קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות1
ציון בריאות58
דיאטותללא גלוטן
מגזין

לחם כריך שומשום ללא גלוטן

לחם כריך שומשום ללא גלוטן
אם יש לכם אבקת ג'לטין, ביצים, קמח דורהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו לחם סנדוויץ ' ללא גלוטן חלבי, לחם כריך ללא גלוטן, ו לחם כריך ללא גלוטן II (מתכונים דומים).

הוראות

1
מתלה מיקום באמצע תנור מחממים ל 218°. מחבת כיכר חמאה.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
בסיר קטן מעל חום מתון, מחממים חמאה עד חם אבל לא מעשן. מערבבים ב 3 כפות שומשום ומטוגנים עד זרעים זהובים חום וריחני, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
העברת תערובת לקערה קטנה ולתת מגניב לטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
בקערה קטנה, מפזרים ג ' לטין מעל 2 כפות מים קרים. מערבבים, ואז לתת לעמוד עד מתרכך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
בקערה גדולה, מערבבים יחד סוכר ו 1/2 כוס מים חמים (105f עד 46°).
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מפזרים שמרים מעל ולתת לעמוד עד קצף, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
7
מוסיפים 2 ביצים, חלב חמאה, מולסה, חמאותשם תערובת זרעים, תערובת ג ' לטין, ו whisk לשלב.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
8
בקערה גדולה של מיקסר חשמלי מצויד מצורף ההנעה, לטאטא יחד קמח טפיוקה, קמח חומוס, קמח שקדים, קמח קוקוס, קמח amaranth, קמח דורה, קמח תירס, קמח תפוחי אדמה, קורנפלור, מסטיק xantham, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
קמח דורהקמח דורה
קמח תפוחי אדמהקמח תפוחי אדמה
קמח קוקוסקמח קוקוס
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
אופים או סוכר דק במיוחדאופים או סוכר דק במיוחד
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
מוסיפים מרכיבים רטובים ומכים במהירות בינונית עד שהבצק נוזל ומחזיק בצורתו, כ-4 דקות. לגרד את הקערה, ואז להכות במהירות גבוהה במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
10
העברת בצק למחבת מוכנה וחלק עליון עם מרית גומי. (במידת הצורך, השתמש ביד רטובה כדי להחליק לחלוטין.) לכסות באופן רופף עם ניילון לעטוף ולתת לעלות במקום חם עד הבצק הוא רק ברמה עם החלק העליון של המחבת, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
בקערה קטנה, לטאטא יחד הביצה שנותרה 1 כפית מים. כאשר הבצק עלה, מברשת קלות ביצה לשטוף מעל, ואז מפזרים הנותרים 1 כף שומשום.
מרכיבים שתצטרך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
12
אופים לחם עד המשרד, כ -30 דקות, ולאחר מכן בזהירות להפוך כיכר מתוך מחבת ולהמשיך לאפות ישירות על מתלה תנור עד התחתון נשמע חלול כאשר טפח, כ -15 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
13
העברה מתלה חוט מגניב לפחות 1 1/2 שעות לפני חיתוך. (לחם חנות, עטוף בנייר אלומיניום, 3 ימים בטמפרטורת החדר, 1 שבוע בקירור, או 1 חודש קפוא.)
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
14
הערה של השף: הלחם הזה מגיע יחד במהירות. כדי להאיץ את הדברים עוד יותר, אתה יכול למדוד את החומרים היבשים להקפיא אותם בשקית פלסטיק sealable גדול עד 2 חודשים. להביא אותם לטמפרטורת החדר לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2

מרכיבים

7דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.1/4 כפיות פעילות שמרים יבשים, מחבילה 11/4 כפיות פעילות שמרים יבשים, מחבילה 1591 לב מפאלדי טרי אם אפשראופים או סוכר דק במיוחדאופים או סוכר דק במיוחד591 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח amaranthקמח amaranth591 לב מפאלדי טרי אם אפשרחלב-חמאה, טמפרטורת החדר.חלב-חמאה, טמפרטורת החדר.63 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'קמח חומוסקמח חומוס591 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח קוקוסקמח קוקוס23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'אפונה קפואהאפונה קפואה3largesביצים, טמפרטורת החדרביצים, טמפרטורת החדר7דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.1/2 כפית אבקת ג' לטין ללא flavored, מ 1 מעטפה1/2 כפית אבקת ג' לטין ללא flavored, מ 1 מעטפה2חתיכות טופי הית' ברמסטיק xanthumמסטיק xanthum12 כפיות אבקת שום4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'קמח תפוחי אדמהקמח תפוחי אדמה1חתיכות טופי הית' ברמלח ים משובחמלח ים משובח43 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ591 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח דורהקמח דורה1אוראו ממולאים כפוליםמיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח טפיוקהקמח טפיוקה33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'קמח תירס צהובקמח תירס צהוב