קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות12
ציון בריאות4
מגזין

לחם לבן אמיש

לחם לבן אמיש
לחם לבן אמיש דורש כ 2 שעות ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון טבעוני זה יש 309 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, סוכר, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . וזה לא כל כך מצוין. מתכונים דומים: לחם לבן אמיש, לחם לבן אמיש מיני כיכרות, ו לחם ידידות אמיש.

הוראות

1
בקערה גדולה, להמיס את הסוכר במים חמים, ולאחר מכן מערבבים בשמרים. לאפשר הוכחה עד שמרים דומה קצף שמנת.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מערבבים מלח ושמן לתוך השמרים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
(או או רגיל)(או או רגיל)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
3
מערבבים בקמח כוס אחת בכל פעם. ללוש בצק על משטח מקומח קלות עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
4
מניחים בקערה משומנת היטב, ולהפוך את הבצק למעיל. מכסים במטלית לחה. אפשר לעלות עד הוכפל בתפזורת, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
אגרוף בצק למטה. ללוש במשך כמה דקות, ולהתחלק לשניים. צורה לתוך כיכרות לחם, ולמקם לשני מחבת כיכר משומנת היטב 9x5 אינץ'. אפשר לעלות במשך 30 דקות, או עד הבצק עלה 1 אינץ ' מעל מחבתות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
אגרוףאגרוף
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
6
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד