לחם לבן אמיש
לחם לבן אמיש דורש כ 2 שעות ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון טבעוני זה יש 309 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, סוכר, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . וזה לא כל כך מצוין. מתכונים דומים: לחם לבן אמיש, לחם לבן אמיש מיני כיכרות, ו לחם ידידות אמיש.
הוראות
בקערה גדולה, להמיס את הסוכר במים חמים, ולאחר מכן מערבבים בשמרים. לאפשר הוכחה עד שמרים דומה קצף שמנת.
מערבבים מלח ושמן לתוך השמרים.
מערבבים בקמח כוס אחת בכל פעם. ללוש בצק על משטח מקומח קלות עד חלקה.
מניחים בקערה משומנת היטב, ולהפוך את הבצק למעיל. מכסים במטלית לחה. אפשר לעלות עד הוכפל בתפזורת, על 1 שעה.
אגרוף בצק למטה. ללוש במשך כמה דקות, ולהתחלק לשניים. צורה לתוך כיכרות לחם, ולמקם לשני מחבת כיכר משומנת היטב 9x5 אינץ'. אפשר לעלות במשך 30 דקות, או עד הבצק עלה 1 אינץ ' מעל מחבתות.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 30 דקות.