קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 55 דק.
מנות16
ציון בריאות6
סוגי מאכליםלחם
מגזין

לחם לבן פשוט

לחם לבן פשוט
אם יש לכם שמן צמחי, חמאה, אבקת חלב ללא שומן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-55 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . נסו לחם לבן פשוט, לחם לבן פשוט עשוי בבית, ו שעועית לבנה פשוטה קיסר עם לחם שום עשב (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערת ערבוב גדולה, להמיס שמרים במים חמים 1/2 כוס.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
שמריםשמרים
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
2
מוסיפים מים שנותרו, חלב יבש, שמן, סוכר, מלח, ו 3 כוסות קמח; להכות עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית במשך 3 דקות, או עד חלקה. מערבבים מספיק קמח כדי ליצור בצק רך.
מרכיבים שתצטרך
אבקת חלבאבקת חלב
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מיםמים
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
3
להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות. ללוש עד חלקה וגמיש, על 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
4
מניחים בקערה משומנת, הופך פעם למשטח גריז. מכסים את הקערה במטלית לחה.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
בואו לעלות במקום חם עד הוכפל בגודל, על 1 שעה.
6
אגרוף הבצק למטה, ולחלק לשניים. לעצב לתוך כיכרות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
אגרוףאגרוף
7
מקום בשני משומן 9 X 5 x 3 מחבתות כיכר אינץ. משמנים את צמרות כיכרות הלחם ומכסים במטלית לחה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת כיכרמחבת כיכר
8
בואו לעלות עד הוכפל, על 1 שעה.
9
אופים ב 375 מעלות F (190 מעלות C) במשך 35 דקות, או עד חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
10
הסר לחם מן המחבתות כדי להתקרר על מדפים חוט.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
11
מברשת עם חמאה מומסת או מרגרינה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה