לחם לבן פשוט
אם יש לכם שמן צמחי, חמאה, אבקת חלב ללא שומן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-55 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . נסו לחם לבן פשוט, לחם לבן פשוט עשוי בבית, ו שעועית לבנה פשוטה קיסר עם לחם שום עשב (מתכונים דומים).
הוראות
בקערת ערבוב גדולה, להמיס שמרים במים חמים 1/2 כוס.
מוסיפים מים שנותרו, חלב יבש, שמן, סוכר, מלח, ו 3 כוסות קמח; להכות עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית במשך 3 דקות, או עד חלקה. מערבבים מספיק קמח כדי ליצור בצק רך.
להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות. ללוש עד חלקה וגמיש, על 6 עד 8 דקות.
מניחים בקערה משומנת, הופך פעם למשטח גריז. מכסים את הקערה במטלית לחה.
בואו לעלות במקום חם עד הוכפל בגודל, על 1 שעה.
אגרוף הבצק למטה, ולחלק לשניים. לעצב לתוך כיכרות.
מקום בשני משומן 9 X 5 x 3 מחבתות כיכר אינץ. משמנים את צמרות כיכרות הלחם ומכסים במטלית לחה.
בואו לעלות עד הוכפל, על 1 שעה.
אופים ב 375 מעלות F (190 מעלות C) במשך 35 דקות, או עד חום זהוב.
הסר לחם מן המחבתות כדי להתקרר על מדפים חוט.
מברשת עם חמאה מומסת או מרגרינה.