לחם לימון
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני לחם, אז נסו לחם לימון. מתכון צמחוני זה משרת 12 . מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 2 גרם חלבון, 9 גרם שומן, ובסך הכל 207 קלוריות. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, מיץ לימון, סוכר ממתקים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 1 אדם התרשם מתכון זה. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 11%. ציון זה הוא רע למדי. נסו רזה מיני לימון פרג לחם (לחם לולאת פירות), לחם פרג לימון ללא גלוטן עם זיגוג דבש-לימון, ו לחם פרג לימון עם ציפוי לימון עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערה גדולה חמאת שמנת וסוכר עד שהם בהירים ותפוחים. מקציפים פנימה את הביצים, מיץ הלימון והקליפות.
שלב את הקמח, אבקת האפייה והמלח; מערבבים בהדרגה לתערובת מוקרמת לסירוגין עם חלב, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה.
יוצקים לתוך משומן 8-ב. איקס 4-ב. כיכר פאן.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 45 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי.
מוציאים לחם מהתבנית; מזלפים מיד זיגוג. מצננים על רשת.