קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות8
ציון בריאות1
מגזין

לחם מאפין אנגלי מחיטה מלאה

לחם מאפין אנגלי מחיטה מלאה
מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 201 קלוריות. והוא מספק כ 8 מנות . לכו לחנות ותרימו מלח ים, סוכר קוקוס, קמח כוסמין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -45 דקות. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-126 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכונים דומים: לחם מאפין אנגלי רב תבואה, לחם מאפין אנגלי, ו לחם מאפין אנגלי.

הוראות

1
מערבבים את המים, שמרים, וסוכאנט בקערת הערבוב של מערבל לעמוד. מערבבים יחד ולתת בועה הוכחה, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
SucanatSucanat
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
2
לטאטא יחד את חלב סויה או חלב אלטרנטיבי וחומץ בקערה קטנה. התערובת תהיה להתערבב ולהיות כמו חלב חמאה. מערבבים בשמן.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
סוימילקסוימילק
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מקציפים יחד את הקמחים, קמח תירס, ומלח בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
יוצקים את תערובת סויה ותערובת הקמח לתוך תערובת השמרים. באמצעות מצורף ההנעה, הכה על בינוני במשך 3 דקות. העקביות של הבלילה תהיה דומה הבלילה עוגה.מכסים במגבת מטבח נקייה ומאפשרים לשבת במקום חם במשך 1-1 / 2 שעות, או עד הוכפל.כ -15 דקות לפני האפייה, מחממים את התנור ל -375°F (190°C או סימן גז 5). ריסוס קל של 8 x 4 אינץ '(20 ס "מ x 10 ס" מ) מחבת כיכר עם ספריי nonstick.
מרכיבים שתצטרך
סוימילקסוימילק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
מפזרים 1 כפית קמח תירס באופן שווה בתחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
שים את הקערה בחזרה על מערבל דוכן העדים, ולהוסיף את סודה לשתיה. הכה עם מצורף ההנעה על נמוך במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
יוצקים את הבלילה לתוך מחבת כיכר ומפזרים את החלק העליון עם כפית הנותרים קמח תירס.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
8
אופים במשך 20 דקות. בדוק אם החלק העליון מתחיל להיות כהה מדי, ואם כן, לכסות בקלילות עם נייר.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
9
אופים במשך 20 עד 25 דקות יותר, או עד כיכר מתרחק מן הצדדים של המחבת ואת התחתון נשמע חלול כאשר טפח עם פרקי האצבעות שלך. אם הכיכר מתנגדת לצאת מהמחבת, להחזיר את כיכר לתנור (מכוסה בנייר כסף) במשך 5 דקות נוספות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
להעביר את כיכר קירור מתלה ולתת מגניב 2 שעות לפני חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה