לחם מחמצת I
לחם מחמצת I דורש כ -45 דקות מתחילתו ועד סופו. מתאים ל-8 ומחירו 29 סנט למנה מנות. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -12 גרם חלבון , 4 גרם שומן ובסך הכל 440 קלוריות . למתכון הזה של Allrecipes יש 1 מעריצים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא חלב, צמחונית לקטו אובו וטבעונית . אם יש לכם מים חמימים, שמן תירס, סוכר וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 0% . הציון הזה גרוע מאוד (אבל עדיין ניתן לתיקון). לחם מחמצת שיפון מונבט , פנקייק מחמצת רביעי ביולי וקרוטוני שום מחמצת דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מערבבים סוכר, שמן תירס, מלח, מים וכוס פתיחה של מחמצת יחד בקערה גדולה. מנפים את הקמח ומוסיפים לתערובת. משמנים או משמנים את הבצק.
מניחים את הבצק בקערה משומנת, מכסים ומתפיחים לילה.
למחרת, ללוש את הבצק במשך 10 דקות. מחלקים לשניים ומניחים לשתי תבניות לחם משומנות בגודל 4X8 אינץ'. מניחים לבצק להכפיל את נפחו.
אופים בחום של 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס) במשך 40 עד 45 דקות, או עד שהלחם מזהיב וברזים חלולים. מוציאים להתקרר על רשתות.