לחם מטוגן בריוש של גיל
טוסט צרפתי בריוש של גיל עשויה להיות מה שחיפשתם. והוא יספק כ 4 מנות. ארוחת הבוקר הזאת 907 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 60 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. לכו לחנות ותביאו קרם כבד, תמצית ונילן, תותים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 63%. נסו לחם מטוגן בריוש של גיל, לחם מטוגן בטעם קינמון, ו לחם בריוש פרנץ ' טוסט (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים קערה מתכת ערבוב ומכות מן מיקסר חשמלי לתוך המקפיא כדי להירגע. חתוך את קרום הקץ מלחם בריוש, וחתוך את כיכר הלחם לשניים; חתוך כל חצי שוב (4 חתיכות), וחתוך כל רבע לחצי עד 8 חתיכות של בריוש.
מניחים 2 כוסות תותים ומים לסיר מעל חום בינוני גבוה; מכסים את המחבת, ומביאים לרתיחה. בעדינות קיטור פירות יער עד שהם משחררים את המיץ שלהם, על 5 דקות.
היכו 1 כוס שמנת כבדה, תמצית וניל, וסוכר קונדיטוריה יחד עם מיקסר חשמלי בקערת מתכת צוננת עם המקצף הצונן עד שהקרם יוצר פסגות רכות; להפריש.
לטאטא את הביצים ואת הנותרים 1 כוס קרם יחד בקערה גדולה, ומניחים את חתיכות הלחם לתוך התערובת, כפית את הקרם על הלחם כדי מעיל. אפשר לעמוד במשך 5 דקות.
מחממים את החמאה במחבת מעל חום בינוני עד ריחני, ומניחים את חתיכות הבריוש המצופות למחבת. מבשלים עד הטוסט הצרפתי הוא חום זהוב, על 3 דקות לכל צד.
כדי לשרת, מניחים 2 חתיכות של לחם מטוגן על צלחת, חופפים מעט. מצקת תותים מבושלים ומיץ שלהם על טוסט צרפתי, העליון עם מנה נדיבה של קצפת. למעלה את השמנת עם כמה תותים טריים.