קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות4
ציון בריאות61
מגזין

לחם מטוגן ממולא של La Isla

לחם מטוגן ממולא של La Isla
המתכון טוסט צרפתי ממולא של Lan Isla יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 1 שעה ו 5 דקות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 942 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 47g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מתכונים דומים: קינמון טוסט קראנץ ® מצופה תפוח ממולא לחם צרפתי, לחם מטוגן ממולא., ו לחם מטוגן ממולא..

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
בקערה בינונית, באמצעות מקצף יד, להכות את 2 כפות חמאה, ואת גבינת שמנת עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
חבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפתחבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפת
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
הוסף את המרמלדה ומערבבים עד incorporated, ואז לקפל את התותים פגזי גויאבה, באמצעות מגרד גומי.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות גויאבהקונכיות גויאבה
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מרית אפייהמרית אפייה
4
להעביר את התערובת שקית מאפה מצויד טיפ גדול.
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
5
לעשות חתך (כיס)בצד הקרום של 4 חתיכות של לחם על 3/4 של הדרך. החתך יאפשר לך למלא את הכיס. השאר את הפרוסות עם החתך, מכוסה, בטמפרטורת החדר לפני המילוי. בעדינות למלא את פרוסות טמפרטורת החדר עם המילוי. מקררים את הפרוסות הממולאות עם פתיחת הכיס כלפי מעלה במשך 20 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
6
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1
מוסיפים את כל החומרים לקערה רדודה בינונית ומערבבים היטב.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1
מוסיף את דגני התירס והשקדים למחבת סדין ולרסק יחד. טובלים את פרוסות הלחם בבלילת הביצה ואז לתוך תערובת הדגנים.
מרכיבים שתצטרך
דגני תירסדגני תירס
( 23)( 23)
ריבת תותים ללא גרעינים, מחולקתריבת תותים ללא גרעינים, מחולקת
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
שים מחבת גדולה על חום בינוני גבוה ולהוסיף 3 עד 4 כפות חמאה. כאשר החמאה נמסה להוסיף את פרוסות לחם ממולאים וחום בצד 1, ואז להעיף ולשים את המחבת בתנור במשך 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
מוציאים את המחבת מהתנור ומעבירים את הטוסט למגש הגשה.
מרכיבים שתצטרך
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
טפטוף עם ריבה גויאבה ואבק אבקת סוכר לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
גויאבהגויאבה