לחם מטוגן ממולא של La Isla
המתכון טוסט צרפתי ממולא של Lan Isla יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 1 שעה ו 5 דקות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 942 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 47g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מתכונים דומים: קינמון טוסט קראנץ ® מצופה תפוח ממולא לחם צרפתי, לחם מטוגן ממולא., ו לחם מטוגן ממולא..
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
בקערה בינונית, באמצעות מקצף יד, להכות את 2 כפות חמאה, ואת גבינת שמנת עד בשילוב.
הוסף את המרמלדה ומערבבים עד incorporated, ואז לקפל את התותים פגזי גויאבה, באמצעות מגרד גומי.
להעביר את התערובת שקית מאפה מצויד טיפ גדול.
לעשות חתך (כיס)בצד הקרום של 4 חתיכות של לחם על 3/4 של הדרך. החתך יאפשר לך למלא את הכיס. השאר את הפרוסות עם החתך, מכוסה, בטמפרטורת החדר לפני המילוי. בעדינות למלא את פרוסות טמפרטורת החדר עם המילוי. מקררים את הפרוסות הממולאות עם פתיחת הכיס כלפי מעלה במשך 20 עד 30 דקות.
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
מוסיפים את כל החומרים לקערה רדודה בינונית ומערבבים היטב.
מוסיף את דגני התירס והשקדים למחבת סדין ולרסק יחד. טובלים את פרוסות הלחם בבלילת הביצה ואז לתוך תערובת הדגנים.
שים מחבת גדולה על חום בינוני גבוה ולהוסיף 3 עד 4 כפות חמאה. כאשר החמאה נמסה להוסיף את פרוסות לחם ממולאים וחום בצד 1, ואז להעיף ולשים את המחבת בתנור במשך 8 דקות.
מוציאים את המחבת מהתנור ומעבירים את הטוסט למגש הגשה.
טפטוף עם ריבה גויאבה ואבק אבקת סוכר לפני ההגשה.