לחם מלון עם זיגוג פרלין
לחם מלון עם זיגוג פרלין הוא צמחוני ומספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. ללחם הזה יש 500 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן למנה. אם יש לכם תמצית vanillan, ביצים, סוכר חוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 23%. מתכונים דומים: ברוסקטה קנטלופ עם בלסמי של זיגוג מודנה, לחם פרלין תפוחים, ו פודינג לחם פרליין.
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). מעט גריז וקמח שני 9x5 מחבתות כיכר אינץ'.
בקערה גדולה, להכות יחד ביצים, ירקות, סוכר, וניל ומלון. בקערה נפרדת, לנפות יחד קמח, מלח, סודה לשתיה, אבקת אפייה, קינמון וג ' ינג ' ר. מערבבים תערובת קמח לתוך תערובת מלון; מערבבים לשלב.
יוצקים את הבלילה לתוך מחבתות מוכנות.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 1 שעה, עד שקיסם מוכנס למרכז כיכר יוצא נקי. בינתיים, לשלב מרגרינה וסוכר חום. מיקרוגל במשך 3 דקות, ערבוב במרווחים של 1 דקות; לערבב פקאן.
בואו מגניב במשך 1 שעה לפני ההגשה.