לחם ממולא תרד
לחם ממולא תרד עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים לתוספת. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 6. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 16 גרם חלבון, 10 גרם שומן, ובסך הכל 322 קלוריות. גשו לסופר וקנו בצק לחם, בצל, תרד, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. 9 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 86%, וזה יוצא דופן. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם לחם תרד ממולא, לחם ממולא בפטן ותרד, ו תרד ארטישוק ממולא לחם.
הוראות
להפשיר בצק לחם לפי הוראות החבילה; מניחים לתפוח עד להכפלה. בינתיים, במחבת, מטגנים בצל ושום בשמן עד שהם רכים. מערבבים תרד.
על משטח מקומח קלות מרדדים בצק ל -14 אינץ'. 10 אינץ'. מלבן.
מורחים את תערובת התרד עד 1/2 אינץ'. של קצוות; מפזרים גבינה.
להפשיל ג ' לי-רול סגנון, החל ארוך צד; קמצוץ תפר כדי חותם.
מניחים את התפר כלפי מטה על תבנית עם נייר אפייה מצופה בתרסיס בישול; טאק מסתיים מתחת.
אופים בחום של 350 למשך 25-30 דקות או עד להזהבה.
מוציאים מהתבנית לרשת; הניחו לעמוד 10 דקות לפני החיתוך.