לחם מנדל הוא מוצרי חלב חינם וצמחוני ומספק כ 108 מנות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 36 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. זה עובד טוב כמו לחם במחיר סביר מאוד. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך תמצית שקדים, שקדים, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו לחם מנדל של באבי רות, לחם מנדל שוקולד מריר, ו לחם מנדל של באבי רות (מתכונים דומים).
הוראות
1
לנצח ביצים, 1 כוס סוכר, ומלח במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד מעורבב; להוסיף 1/4 כוס שמן, פועם עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
סוכר
ביצה
מלח
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
2
שלב 1/4 כוס קמח ושקדים, משליך למעיל.
מרכיבים שתצטרך
שקדים
קמח לכל מטרה
3
שלב הנותרים 3 1/4 כוסות קמח, אבקת אפייה, ו 1/4 כפית קינמון; להוסיף תערובת ביצה לסירוגין עם הנותרים 3/4 כוס שמן, מתחיל ומסתיים עם תערובת קמח. לנצח במהירות נמוכה עד מעורבב לאחר כל תוספת. מערבבים בתמציות ותערובת שקדים קלויה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייה
קינמון
שקדים
קמח לכל מטרה
ביצה
שמן בישול
4
מחלקים את הבצק ל 8 מנות; לעצב כל חלק לתוך יומן 8-x 3 אינץ ' על גיליונות אפייה משומנים קלות (יומני 4 ניתן להציב לרוחב על כל אחד 2 גיליונות אפייה). מערבבים יחד הנותרים 1/4 כוס סוכר 2 כפות קינמון; מפזרים באופן שווה על יומני.
מרכיבים שתצטרך
קינמון
בצק
סוכר
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
5
אופים ב 350 במשך 25 דקות או עד השחמה קלה.
ציוד שתשתמש בו
תנור
6
הסר מתלים חוט מגניב.
7
חותכים באלכסון לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'.
8
להניח פרוסות שטוחות על גיליונות אפייה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
9
אופים ב 350 במשך 8 דקות; להפוך פרוסות מעל, ואופים 5 דקות יותר.