לחם מערבולת קינמון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של לחם, אז תנו הזדמנות ל לחם מערבולת קינמון. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 297 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם סוכר, חמאה, ביצה וחלב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות נסו לחם מערבולת קינמון, לחם מערבולת קינמון, ו לחם מערבולת קינמון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את החלב במחבת רוטב קטנה על חום בינוני-נמוך, ממיסים את החמאה לתוכו ללא רותחים, מסירים מחום ומניחים להתקרר עד שהוא חם לוק
מערבבים את השמרים ולתת לשבת במשך 10 דקות.
מערבבים את הביצים והסוכר בקערה גדולה.
מערבבים את הקמח והמלח ומכים חצי ממנו לתערובת החלב עד לשלב.לנצח את שאר הקמח עד בשילוב.ללוש את הבצק עד חלקה, הוספת קמח יותר אם הוא דביק מדי.
מניחים את הבצק בקערה גדולה משומנת, מכסים ולתת לו לעלות עד שהוא הוכפל בגודל, על 2 שעות. (טיפ: לחמם את הקערה הראשונה על ידי מילוי אותו עם מים חמים וייבוש אותו רק לפני השימוש.)
מניחים את הבצק על משטח מקומח קלות ומגלגלים אותו כך שהוא רחב כמו תבנית האפייה שלך וכ -18 עד 24 סנטימטרים.
מערבבים את הסוכר והקינמון ומפזרים אותו על הבצק.
מניחים את הבצק לתוך מחבת כיכר משומנת 9x5x3 אינץ', לכסות ולתת לו לעלות עד שהוא הוכפל בגודל, על 2 שעות.
מערבבים את הביצה והחלב ומברישים אותו מעל החלק העליון של הכיכר.
אופים את כיכר לחם בתנור שחומם מראש 177° עד חום זהוב על גבי, על 30-40 דקות.