לחם מתוק פולני
לחם מתוק פולני הוא צמחוני ומספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 125 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם ביצים, מים, סוכר חוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular מעולה של 30%. נסו לחם ביצים פולני, לחם שיפון חמוץ פולני, ו לחם מיורקה: לחמניות מתוקות פורטוריקניות רכות (מתכונים דומים).
הוראות
לחמם את החלב בסיר קטן עד שהוא בועות, ואז להסיר מן החום.
מערבבים את 4 כפות חמאה; מערבבים עד מומס.
יוצקים תערובת חלב לתוך מחבת מכונת לחם.
מוסיפים 2 ביצים, 1/2 כוס סוכר, תמצית וניל, 4 כוסות קמח לחם, שמרים ומלח. בחר הגדרת בצק; לחץ על התחל.
כאשר הבצק סיים לערבב, להשאיר אותו במחבת מכונת הלחם לכסות עם מגבת.
בואו לעלות עד הוכפל, כ -45 דקות.
מאטים את הבצק והופכים אותו על משטח מקורנן קלות. מחלקים את הבצק לשני חלקים שווים ונוצרים לככרות לחם.
מניחים את הכיכרות לשתי מחבת כיכר משומנת קלות 9x5 אינץ. מכסים את הכיכרות עם מטלית לחה ולתת לעלות עד הוכפל נפח, כ 40 דקות. בינתיים, מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
בקערה קטנה, לשלב 1/4 כוס סוכר, 1/4 סוכר חום 1/3 כוס קמח.
חותכים חמאה עד תערובת דומה פירורי גס; להפריש. בקערה נפרדת, להכות יחד 1 ביצה ו 1 כף מים.
כיכרות מברשת של לחם עלה עם לשטוף את הביצה ולאחר מכן מפזרים על ציפוי פירור.
אופים ב 350 מעלות במשך כ 30 דקות, עד חום זהוב.