קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות2
מגזין

לחם נקניק

לחם נקניק
והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 21 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 452 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם בצק לחם, נקניק חזיר טחון, תערובת גבינת פיצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו נקניק איטלקי Stromboli (Aka לחם נקניק), SRC: לחם נקניק, ו לחם נקניק (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים נקניק במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה, ערבוב עד נקניק מתפורר והוא כבר לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
הסר מן המחבת; לנקז היטב, לחיצה בין מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
לבצק לפרוש צורה מלבנית על תבנית אפייה משומנת קלות; מפזרים באופן שווה עם נקניק וגבינה. החל עם 1 צד ארוך, להפשיל, ג ' לי רול אופנה. הפעל, צד התפר למטה, על תבנית אפייה, ואת הקמצוץ מסתיים כדי לאבטח את המילוי בפנים.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
4
חותכים 3 (1/4 אינץ ' עמוק) חריצים על פני החלק העליון של הבצק עם סכין חיתוך חדה.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
5
אופים ב 350 במשך 30 דקות או עד השחמה.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
הסר מהתנור; תן לעמוד 10 דקות לפני חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו כיכר צרפתית פריך פילסבורי.
מרכיבים שתצטרך
לחם צרפתילחם צרפתי