לחם נקניק
והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 21 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 452 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם בצק לחם, נקניק חזיר טחון, תערובת גבינת פיצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו נקניק איטלקי Stromboli (Aka לחם נקניק), SRC: לחם נקניק, ו לחם נקניק (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים נקניק במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה, ערבוב עד נקניק מתפורר והוא כבר לא ורוד.
הסר מן המחבת; לנקז היטב, לחיצה בין מגבות נייר.
לבצק לפרוש צורה מלבנית על תבנית אפייה משומנת קלות; מפזרים באופן שווה עם נקניק וגבינה. החל עם 1 צד ארוך, להפשיל, ג ' לי רול אופנה. הפעל, צד התפר למטה, על תבנית אפייה, ואת הקמצוץ מסתיים כדי לאבטח את המילוי בפנים.
חותכים 3 (1/4 אינץ ' עמוק) חריצים על פני החלק העליון של הבצק עם סכין חיתוך חדה.
אופים ב 350 במשך 30 דקות או עד השחמה.
הסר מהתנור; תן לעמוד 10 דקות לפני חיתוך.
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו כיכר צרפתית פריך פילסבורי.