בטטה & לאפות גזר לבן
המתכון בטטה & לאפות גזר לבן יכול להיעשות בסביבות 1 שעה ו -30 דקות. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 277 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמו מנות ראשונות במחיר סביר. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש חמאה, גזר לבן, חרדל מלא, פרמזן גס. וזה יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: דבש-חרדל גזר לבן & אופים תפוחי אדמה, תפוח אדמה מתוק-גזר לבן מחית, ו גזר לבן-תבשיל בטטה.
הוראות
מרתיחים את תפוחי האדמה המתוקים והגזר הלבן במשך 20 דקות במים מלוחים עד למכרז.
מסננים ממש טוב, ואז בערך מחית עם חצי קרם frache וחצי מרווה, חרדל ומלח ופלפל. ערימה לתוך צלחת מרוחה חמאה ו חלקה מעל.
תנור חום 190c / 170c מאוורר / גז
מערבבים את פירורי הלחם עם הפרמזן, צנוברים ומרווה הנותרים. כף frache crme הנותרים על מחית, לפזר על תערובת הלחם והגבינה, ואז אופים עבור 35-40 דקות ממקרר-קר, 25-30 דקות אם לא, עד הזהב.