קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות2
מגזין

לחם נקניק

לחם נקניק
לחם נקניק דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 21 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 452 קלוריות. אם יש לך בצק לחם, נקניק חזיר טחון, תערובת גבינת פיצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 23% המנה הזאת די גרועה. נסו נקניק איטלקי Stromboli (Aka לחם נקניק), לחם נקניק, ו לחם נקניק (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים נקניק במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה, ערבוב עד נקניק מתפורר והוא כבר לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
נקניקנקניק
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
הסר מן המחבת; לנקז היטב, לחיצה בין מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
מחבתמחבת
3
לבצק לפרוש צורה מלבנית על תבנית אפייה משומנת קלות; מפזרים באופן שווה עם נקניק וגבינה. החל עם 1 צד ארוך, להפשיל, ג ' לי רול אופנה. הפעל, צד התפר למטה, על תבנית אפייה, ואת הקמצוץ מסתיים כדי לאבטח את המילוי בפנים.
מרכיבים שתצטרך
נקניקנקניק
גבינהגבינה
בצקבצק
ג'ליג'לי
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
4
חותכים 3 (1/4 אינץ ' עמוק) חריצים על פני החלק העליון של הבצק עם סכין חיתוך חדה.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
5
אופים ב 350 במשך 30 דקות או עד השחמה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
הסר מהתנור; תן לעמוד 10 דקות לפני חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו כיכר צרפתית פריך פילסבורי.
מרכיבים שתצטרך
לחם צרפתילחם צרפתי