עוטפת דגים מתובלים עם סלט כרוב צ'ילה-ליים עשויה להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון העיקרית שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 663 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 40 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם גזר, שמנת, כמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 84%. נסו חסילוני נאן צ'ילה ליים עוטפת, סלט כרוב ליים Pasilla צ'ילה + , ו דגים מאודים עם ליים וצ'ילה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים שום, כמון, 1 כף אבקת צ ' ילי, ו 3/4 כפית מלח בקערה קטנה. מערבבים מיץ לימון וחומץ.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
1 תות, קלוף
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
צרור תרד טרי (בערך
¼ כפית אורגנו
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
להקציף שמנת חמוצה ומיונז. טפטוף איטי ב 1/4 כוס שמן זית, לטאטא כל הזמן. מערבבים פלפל, גזר, בצל אדום. כיסוי וצינה לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ריגטוני מיובשות
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
מברשת דגים עם הנותרים 2 כפות שמן זית, ולשפשף עם הנותרים 2 כפות אבקת צ ' ילי ומלח כשר לפי הטעם. דג גריל מעל חום בינוני-גבוה (350 עד 40
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
4
במשך 3 עד 4 דקות בכל צד או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
5
בעוד דגים מבשלים, לעטוף טורטיות במגבות נייר לח; מיקרוגל על 1 דקה גבוהה או עד גמיש. באמצעות כפית מחוררת, להעביר תערובת פלפל מן הרוטב לקערה גדולה. מערבבים בכוסברה וסראנו צ ' יילס, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס שמן פלפל חריף (שמן צ'ילי)
אטריות ריגטוני מיובשות
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
ירקות בתערובת קליפורניה
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
6
מוסיפים כרוב, וזורקים ביסודיות, מוסיפים רוטב נוסף אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
ל-1 אננס
7
מורחים טורטיות באופן שווה עם ממרח אבוקדו, משאיר גבול 3 אינץ ' בתחתית. למעלה באופן שווה עם דגים, סלט כרוב, גבינה, ו pepitas. מקפלים את הקצה התחתון למעלה, ומתגלגלים מצד אחד לשני, עוטפים את המילוי.
מרכיבים שתצטרך
נקניקיות, בגריל
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
זרעי דלעת
רוטב חמוציות, להגשה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא סנטה Margherita פינו Grigio. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.