לנפות יחד 4 כוסות קמח, סודה לשתיה, ומלח לקערה גדולה ומערבבים סוכר, קימל וצימוקים.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מוסיפים חלב חמאה ומערבבים רק עד שהבצק ירטב באופן שווה אבל עדיין גבשושי.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
זרעי קימל
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מעבירים את הבצק למשטח משוריין היטב ולשים בעדינות עם ידיים מקורנות כ -8 פעמים כדי ליצור בצק רך אך מעט פחות דביק. חצי בצק טופס לתוך 2 כדורים. ללטף את כל כדור לתוך עגול 6 אינץ כיפת על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
4
חותכים x 1/2 אינץ ' עמוק על גבי כל כיכר עם סכין חדה, ואז מברשת כיכרות עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
5
אופים באמצע התנור עד חום זהוב ישבנים נשמע חלול כאשר טפח, 35 עד 40 דקות.