קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות2
ציון בריאות19
מגזין

לחם סודה אירי

לחם סודה אירי

הוראות

1
לנפות יחד 4 כוסות קמח, סודה לשתיה, ומלח לקערה גדולה ומערבבים סוכר, קימל וצימוקים.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
מוסיפים חלב חמאה ומערבבים רק עד שהבצק ירטב באופן שווה אבל עדיין גבשושי.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוס שיבולת שועל (מהירה או רגילה)1 1/2 כוס שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
זרעי קימלזרעי קימל
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מעבירים את הבצק למשטח משוריין היטב ולשים בעדינות עם ידיים מקורנות כ -8 פעמים כדי ליצור בצק רך אך מעט פחות דביק. חצי בצק טופס לתוך 2 כדורים. ללטף את כל כדור לתוך עגול 6 אינץ כיפת על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
4
חותכים x 1/2 אינץ ' עמוק על גבי כל כיכר עם סכין חדה, ואז מברשת כיכרות עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
5
אופים באמצע התנור עד חום זהוב ישבנים נשמע חלול כאשר טפח, 35 עד 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
6
להעביר כיכרות לחביות כדי להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
7
Transfer loaves to racks to cool completely.