לחם סודה אירי וחמאת ויסקי
זה עובד הכי טוב כמו משקה, והוא נעשה בערך 9 שעות ו-25 דקות. . זה מושלם עבור יום פטריק הקדוש. כמה אנשים באמת אהבו את המנה האירופאית הזאת. אם יש לכם ויסקי, מלח, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה טוב. נסו ויסקי אירי סודה עם חמאת ויסקי אירי, אירי סודה לחם & דבש חרדל בירה חמאה, ו סלמון מעושן על לחם סודה אירי עם חמאת צ'ייב (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים צימוקים בקערה קטנה; יוצקים ויסקי ולאפשר להשרות בן לילה.
למחרת, לנקז צימוקים ולהזמין את שאריות הוויסקי.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
לטאטא יחד קמח, סוכר, אבקת אפייה, מלח, וסודה לשתייה בקערה גדולה.
מערבבים צימוקים סחוטים, קליפת תפוז, זרעי קימל לתוך מרכיבים יבשים.
הכה בחמאה ו 1/4 כוס חמאה מומסת כדי להפוך את הבלילה עבה.
מעבירים את הבלילה לתבשיל מוכן.
אופים בתנור שחומם מראש עד למעלה הוא חום זהוב וקיסם שיניים מוכנס למרכז יוצא נקי, על 1 שעה ו 10 דקות.
מקציפים 1/2 כוס חמאה בקערה עד רכות; לנצח בוויסקי שמור, 1 כפית בכל פעם, לפי הטעם.