לחם עגבניות מתובל
גשו לסופר וקנו עגבניות ענבים, קאיין, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. נסו מטבל תירס וגבינה חריף, לחם תירס חריף חלפיניו, ו ריבועי לחם תירס מתובל (מתכונים דומים).
הוראות
התאם מתלה תנור למצב בינוני וחימם מראש תנור ל 375 ° F. כאשר התנור חם, מניחים חמאה בתבנית אפייה מרובעת 9 על 9 אינץ ' או מחבת ברזל יצוק ומניחים בתנור. כאשר חמאה מומסת, להסיר מחבת מהתנור.
בקערה גדולה, לשלב קמח תירס, קמח, אבקת אפייה, קאיין, ומלח. בקערה נפרדת (אני עושה את זה בכוס ערבוב) לטאטא יחד ביצים וחלב. מערבבים תערובת חלב לתוך מרכיבים יבשים עד משולב היטב. מערבבים עגבניות.
יוצקים את הבלילה מעל חמאה מומסת במחבת מוכנה ואופים עד זהב ובוחן עוגה מוכנס באמצע לחם התירס יוצא נקי, כ -30 דקות.
בואו מגניב 10 דקות לפני חיתוך.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם בחירה מצוינת עבור הדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Fess פרקר סנטה ברברה ריזלינג. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 9 דולר.
![Fess Parker Santa Barbara Riesling]()
Fess Parker Santa Barbara Riesling
הערות פרחוניות ופריחה כתומה, מתערבבים עם ניחוחות של הדר, אפרסק, יערה ומשמש קל על האף. על החיך תוכלו למצוא טעמים של אפרסק, משמש והדרים. טעמים אלה משלבים כדי לייצר ריזלינג יבש, אך מאוזן היטב.