לחם עם כפית תירס טרי
והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 175 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. לך לחנות ותביא קמח תירס, גרעיני תירס, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-77 היו אומרים שזה פגע במקום. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. מתכונים דומים: לחם כפית תירס, לחם כפית תירס, ו לחם כפית תירס.
הוראות
להביא חלב, קמח תירס, גרעיני תירס, חמאה, ומלח לרתיחה בסיר כבד 3 ליטר על חום גבוה בינוני, ערבוב לעתים קרובות, ומבשלים כל הזמן, עד מעובה, 3 עד 4 דקות.
הסר מחום וקריר 5 דקות, ערבוב מדי פעם, ואז לטאטא חלמונים.
מקציפים לבנים וקורטוב של מלח עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית רק עד פסגות רכות טופס.
לטאטא רבע מהלבנים לתוך תערובת קמח תירס במחבת כדי להבהיר, ואז לקפל את הלבנים הנותרים בעדינות אבל ביסודיות.
תערובת מורחים באופן שווה בחמאה 9 1/2 אינץ צלחת צלחת זכוכית עמוקה צלחת או 1 1/2 ליטר תבשיל רדוד ואופים באמצע התנור עד נפוחות וזהב, 15 עד 20 דקות.
מגישים מיד (כמו סופלה, לחם כפית מתמוטט במהירות).