קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות8
מגזין

לחם עם צימוקים-Butternut

לחם עם צימוקים-Butternut
לחם Butternut-צימוקים דורש סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-16 מנות. מנה אחת מכילה 284 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, שמרים עלייה מהירה, חלב חם, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. וזה די טוב. נסו לחם צימוקים לאוהבי צימוקים, לזניה אפויה עם חמאה, צימוקים ואגוזים, ו צימוקים זהובים ודומדמניות לחם חום אירי {לחם Wheaten} (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים קינמון 3 כפות סוכר; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
קינמוןקינמון
סוכרסוכר
2
מערבבים 5 כוסות קמח ושמרים בקערת ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
שמריםשמרים
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
3
מערבבים מים וחלב; מוסיפים בהדרגה לתערובת קמח, מכים במהירות בינונית של מערבל לעמוד כבד עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מיםמים
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
4
מערבבים סקווש, מולסה, שמן ומלח; מוסיפים לתערובת קמח, מכים היטב.
מרכיבים שתצטרך
מולסהמולסה
סקוושסקווש
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
5
מוסיפים מספיק קמח שנותר, 1 כף בכל פעם, כדי ליצור בצק רך.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
6
להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות. ללוש עד חלקה ואלסטית (כ 10 דקות), הוספת מספיק קמח שנותר, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע בצק דבק לידיים.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
7
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 25 דקות או עד הוכפל בתפזורת. אגרוף בצק למטה; להפוך את הבצק החוצה על משטח מקומח קלות, ללוש 5 פעמים. מחלקים בצק לשניים. עבודה עם מנה 1 בכל פעם, (לכסות את הבצק שנותר כדי למנוע ממנו להתייבש), לגלגל כל חלק לתוך מלבן 16 - x 7 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
בצקבצק
אגרוףאגרוף
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
8
מברשת כל אחד עם 1 כף חמאה מומסת; מפזרים חצי תערובת קינמון שמורה-סוכר וחצי צימוקים.
מרכיבים שתצטרך
קינמוןקינמון
צימוקיםצימוקים
חמאהחמאה
סוכרסוכר
9
מגלגלים כל מלבן בחוזקה, החל בצד קצר. לחץ בחוזקה כדי לחסל כיסי אוויר; צובט תפר ומסתיים לאטום.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
10
מניחים כל גליל בצק, צד התפר למטה, במחבת כיכר 5 אינץ 9 - x מצופה ספריי בישול. לכסות ולתת לעלות 20 דקות או עד הוכפל בתפזורת.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
בצקבצק
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
מחבת כיכרמחבת כיכר
11
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
12
אופים ב 350 במשך 30 דקות או עד כיכרות נשמע חלול כאשר טפח.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
13
הסר מן המחבתות מיד, ולתת מגניב על מדפים תיל.
14
מערבבים אבקת סוכר, חלב, וניל, ערבוב היטב.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
ונילוניל
חלבחלב
15
טפטוף מעל כיכרות לחם.