קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות11
מגזין

לחם פורטוגזי פרנץ ' טוסט

לחם פורטוגזי פרנץ ' טוסט
לחם פורטוגזי פרנץ ' טוסט הוא צמחוני ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 18 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 423 קלוריות. אם יש לכם חלב, גרידת תפוז, אגוז מוסקט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד הכי טוב כמו ארוחת בוקר, והוא נעשה בסביבה 45 דקות. מתכון זה של Allrecipes יש 17 אוהדים. כמה אנשים באמת אהבו את המנה האמריקאית הזאת. מתכונים דומים: לחם בננה פרנץ ' טוסט, פודינג לחם מטוגן, ו לחם בננה פרנץ ' טוסט.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
לטאטא יחד את הביצים, חלב, סוכר, קינמון, אגוז מוסקט, וקליפה כתומה בקערת ערבוב בינונית.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
נייר אורזנייר אורז
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
3
חותכים את הלחם לשבע או שמונה פרוסות, ומניחים אותם, חופפים, בתבנית אפייה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
4
יוצקים את תערובת הביצים על הלחם, מכסים כל פרוסה. הלחם לא צריך להיות שקוע לחלוטין אף; החלקים הגבוהים יותר צריך להיות קלוי ופריך.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5
נקד את הלחם עם החמאה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
6
אופים את הטוסט הצרפתי בתנור במשך 35 עד 45 דקות עד הקוסט מוכן.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
7
מגישים באופן מיידי.