קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות5
ציון בריאות30
מגזין

לחם פיצה בייקון קנדי

לחם פיצה בייקון קנדי
תשכחו לצאת לאכול או להזמין אוכל לקחת בכל פעם שאתם חושקים באוכל ים תיכוני. נסו להכין כיכר פיצה בייקון קנדית בבית. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 5 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 27 גרם חלבון, 11 גרם שומן, ובסך הכל 486 קלוריות. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות. ראש לחנות ולקחת לחם לחם, אננס, רוטב פיצה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 60%. הציון הזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: פיצה בייקון קנדית, בייקון קנדי-פיצה מחיטה מלאה, ו פיצה בובולי בייקון קנדי.

הוראות

1
חותכים כיכר לשניים לאורכה; מניחים על תבנית עם נייר אפייה לא משומן.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
2
מורחים דפנות לחם חתוכות ברוטב הפיצה. למעלה עם בייקון קנדי, אננס, פלפל ירוק וגבינה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף גבינת צ'דר דלת שומן מגוררת1 כף גבינת צ'דר דלת שומן מגוררת
3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
רוטב פיצהרוטב פיצה
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
3
לצלות 4-6 ב. מהאש למשך 5-8 דקות או עד שהגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'

יין מומלץ: סנג ' ובזה, שיראז, יין ברברה

פיצה עובדת ממש טוב עם יין סנג ' ובזה, שיראז וברברה. היין הטוב ביותר לפיצה תלוי בתוספות! פיצה ברוטב אדום תקרא ליין אדום עם חומציות מסוימת, כמו ברברן או סנג ' ובזה. הוסיפו פפרוני או נקניק ותוכלו להיות נועזים יותר עם סירה. לואיאנו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
לואיאנו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
לואיאנו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
יין עשיר ומובנה עם זר מורכב מרובד בניחוחות של דובדבנים אדומים בשלים וסיגליות, ואחריו תווי עור ופלפל לבן. היין מותסס בפלדת אל חלד, מונח במשך 10 חודשים לפני שהועבר לחביות עץ אלון צרפתיות ואמריקאיות שם התיישן במשך 12 חודשים.