לחם פירות הדר
והוא יספק כ 55 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 96 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. גשו לסופר וקנו ביצים, מלח שולחן, סוכר מגורען ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-35 דקות. מתכונים דומים: גבינת שמנת הדר להפריד לחמניות, לחם למוני מפריד עשה פשוט עם מכונת לחם ומחבת שמרים, ו לחם דלעת - לחם מתוק ומתובל להפריד.
הוראות
שלב הראשון 3 מרכיבים בכוס מדידה כוס 1 כוס, ולתת לעמוד 5 דקות.
מקציפים חמאה 1/2 כוס במהירות בינונית עם מערבל לעמוד חשמלי כבד עד שמנת. בהדרגה להוסיף 1/2 כוס סוכר מגורען ו 1 כפית. מלח; לנצח 3 דקות או עד אור ורך. מקציפים את הביצים ואת 2 המרכיבים הבאים. מערבבים בתערובת שמרים.
מערבבים קמח לחם ואגוז מוסקט. בהדרגה להוסיף תערובת חמאה, והכה במהירות נמוכה 2 דקות או עד מעורבב היטב.
מפזרים משטח שטוח בנדיבות עם קמח לחם. הפוך את הבצק; ללוש עד חלק וגמיש (כ 5 דקות), לפזר את פני השטח עם קמח לחם לפי הצורך. מעיל קערה גדולה עם ספריי בישול.
מניחים בצק בקערה, הופך לשומן העליון. מכסים בניילון נצמד; תנו לעלות במקום חם (80 עד 8
1 1/2 עד 2 שעות או עד הוכפל בתפזורת.
אגרוף בצק למטה; להפוך על פני השטח מקומח קלות. מחלקים בצק לשניים.
רול 1 חלק בצק לתוך מלבן 20-x 12 אינץ'.
מורחים עם חמאה מרוכת 1/4 כוס, וחותכים לרצועות 5 (12-x 4 אינץ').
מפזרים 2 כפות. הדרים מילוי מעל 1 רצועה, העליון עם רצועה שנייה. חזור עם רצועות שנותרו מילוי, לערום רצועות כמו שאתה הולך.
חותכים מחסנית לתוך 6 (4-x 2-אינץ') מלבנים.
גריז קל 2 (9-x 5 אינץ') מחבתות כיכר עם ספריי בישול.
מניחים מלבנים מוערמים, לחתוך צדדים למעלה, למחבת מוכנה 1. חזור על הנוהל עם הבצק שנותר, 1/4 כוס חמאה מרוכך, מילוי הדרים, ומחבת שנייה.
מפזרים כל מילוי שנותר מעל כיכרות.
לטאטא יחד אבקת סוכר, חמאה מומסת, דבש, ביצה לבן עד מעורבב. כף מעל כיכרות לחם. לכסות באופן רופף עם לעטוף פלסטיק; לתת לעלות במקום חם (80 עד 8
אופים 30 עד 35 דקות או עד חום זהוב, מיגון עם רדיד אלומיניום לאחר 25 דקות כדי למנוע השחמה מוגזמת, במידת הצורך. מגניב מחבתות על מתלה תיל 10 דקות.
הסר מן המחבתות כדי מתלה חוט; מברשת עם זיגוג הדר טרי. מגניב 5 דקות.