קציצות הודו אסיאתיות וירקות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל קציצות טורקיה אסיה וירקות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 26 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 323 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. אם יש לכם קציצות הודו מתובלות, ירקות מוקפצים, רוטב הוואי מוקפץ, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב התפוז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דיאט. נסו קציצות הודו אסייתיות בגריל, הודו מטוגן וירקות אסיאתיים, ו בישול איטי טורקיה אסיה וירקות (מתכונים דומים).
הוראות
גרגר 1 כפית לקלף מתפוז. קליפת תפוז; להשליך קליפה.
חותכים תפוז לפרוסות דקות או פרוסות.
מערבבים רוטב מוקפץ, סוכר חום וקליפת תפוז.
תרסיס מחבת nonstick 12 אינץ ' עם ספריי בישול; חום מעל חום בינוני גבוה. מבשלים טורקיה במחבת על 3 דקות בכל צד או עד חום בהיר.
העבר את טורקיה לצד אחד של מחבת.
מוסיפים תערובת רוטב מוקפץ וירקות לצד השני של המחבת; מערבבים היטב כדי מעיל ירקות עם רוטב.
חום לרתיחה; להפחית את החום בינוני. מכסים ומבשלים 10 עד 12 דקות; ערבוב מדי פעם, עד ירקות הם פריך במכרז. מערבבים טריזים כתומים.
מגישים טורקיה עם תערובת ירקות.