לחם פירות ואגוזים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של לחם, אז תנו הזדמנות ל לחם פירות ואגוזים. מתאים ל-18 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון נטול לקטוז וצמחוני יש 211 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך קמח, שמן צמחי, שמרים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו חטיפי גרנולה פירות ואגוזים, פירות טרופיים Parfaits עם שוט אגוז וניל, ו לחם פירות, איך להכין לחם פירות או לחמניות פירות (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים אגוזי לוז על תבנית אפייה.
אופים אגוזים ב 350 במשך 15 דקות, ערבוב פעם אחת. להפוך אגוזים על מגבת.
מגלגלים מגבת, משפשפים עורות. קוצצים אגוזים.
כף קלה נמרחת לתוך כוסות מדידה יבשות; רמה עם סכין.
שלב 1 כוס קמח לכל מטרה, מים חמים, ושמרים בקערה גדולה, ומערבבים היטב עם מקצף. לכסות ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר 1 שעה.
מוסיפים את אגוזי הלוז, 1 קמח לכל מטרה כוס, קמח מחיטה מלאה, פירות יבשים, סוכר, 2 כפות שמן, מלח וביצה לתערובת שמרים ומערבבים עד לקבלת הבצק הרך (הבצק ירגיש דביק). להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות. ללוש את הבצק עד חלק וגמיש (כ 5 דקות); להוסיף מספיק קמח לכל מטרה, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע בצק דבק לידיים. מסדרים ענבים מעל הבצק; ללוש בעדינות על משטח מקורנן קלות 4 עד 5 פעמים או רק עד הענבים משולבים בבצק.
מניחים בצק על תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול. צורה לתוך כיכר עגולה 8 אינץ'.
מברשת בצק עם 2 כפיות שמן.
מפזרים על פני הבצק גרעיני חמניות, דוחסים בעדינות גרעינים לבצק. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 45 דקות או עד הוכפל בגודל. (הקש שתי אצבעות לתוך בצק. אם ההזחה נשארת, הבצק עלה מספיק.)
אופים ב 375 במשך 35 דקות או עד כיכר נשמע חלול כאשר טפח.
הסר כיכר מסדין אפייה; מגניב על מתלה תיל.