לחם פירות ואגוזים עם זיגוג חמאה משחימים
לחם פירות ואגוזים עם זיגוג חמאה משחימים עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 197 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. אם יש לכם תבלין פשטידת דלעת, שמן canolan, אבקת סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-55 דקות. נסו לחם בננה מקורמל עם זיגוג חמאה משחימים, לחם דלעת Fudgy עם זיגוג חמאה משחימה, ו ברי לחם בננה עם שעועית וניל זיגוג חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום כדי 191°. Spray 8x4 אינץ כיכר פאן עם ספריי בישול; אבק עם קמח.
מניחים דגנים בשקית פלסטיק לאחסון מזון או בין יריעות של נייר שעווה; למחוץ בגסות עם מערוך.
בקערה גדולה, מערבבים דגנים כתושים, קמחים, אבקת אפייה, תבלין פשטידת דלעת ומלח. מערבבים ביצה, חלב, שמן ומולסה רק עד בשילוב טוב. מערבבים באגוזים ופירות יבשים.
אופים 45 עד 55 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב במחבת 30 דקות.
הסר מחבת למתלה קירור. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
בסיר 1 ליטר, חמאת חום מעל חום בינוני נמוך, ערבוב מדי פעם, עד חום זהוב; להסיר מן החום. לנצח הנותרים זיגוג מרכיבים עם חוט להקציף עד חלקה; לטפטף מעל כיכר.