קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

לחם פסטו בזיליקום

לחם פסטו בזיליקום
לחם פסטו בזיליקום הוא תבלין המגיש 16. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 6 גרם חלבון, 16 גרם שומן, ובסך הכל 237 קלוריות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-46 היו אומרים שהוא הגיע למקום. אם יש לכם צנוברים, גבינת מוצרלה, לחם ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 28%. ציון זה לא כל כך מרהיב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: לחם פסטו בזיליקום, לחם שום פסטו בזיליקום גביני, ו איך מכינים פסטו מואר: א לפסטו בזיליקום אבוקדו שמנת.

הוראות

1
בבלנדר או במעבד מזון, מחית את עלי הבזיליקום, שמן הזית והשום.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מערבבים פנימה את הצנוברים וגבינת הפרמזן. המשך בעיבוד עד להשגת העקביות הרצויה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
3
מחממים את הברוילר.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
4
פורסים לחם איטלקי לעובי הרצוי.
מרכיבים שתצטרך
לחם איטלקילחם איטלקי
5
מורחים שכבת פסטו על כל פרוסה. למעלה עם עגבניות רומא (שזיף) וגבינת מוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטותפחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
עוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעיםעוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעים
6
מניחים פרוסות לחם מעליהן בשכבה אחת על תבנית גדולה. צולים 5 דקות, או עד שהגבינה מבעבעת ומשחימה קלות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום