קורנביף & חמוציות חשיש יכול להיות רק ללא גלוטן מתכון שחיפשת. אתה מקבל תוספת שמגישה 4. מנה אחת מכילה 280 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 23 גרם שומן. מתכון זה מ טעם הבית דורש חמאה, שן שום, פטרוזיליה וחמוציות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 27%, וזה די רע. חשיש קורנביף, חשיש קורנביף, ו חשיש קורנביף דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
מניחים תפוחי אדמה בסיר קטן ומכסים במים. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים 10-15 דקות או עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
ניקוז.
3
בקערה גדולה, מחית 1 כוס תפוחי אדמה. מערבבים פנימה את הקורנביף, החמוציות, הבצל, המרק, הפטרוזיליה, החרדל, השום, הטימין, הפלפל, אגוז המוסקט ושאר תפוחי האדמה. מכסים ומכניסים למקרר למשך 3 שעות או לילה כדי לאפשר לטעמים להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
בשר משומר
אפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקים
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 תפוז, גרידה
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
8 (U-12) שרימפס
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
20 פרוסות זוקיני דקות
2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
במחבת גדולה ממיסים חמאה. מערבבים בתערובת בשר. מבשלים ומערבבים על אש בינונית-גבוהה במשך 15-20 דקות או עד להשחמה קלה ומחוממת.