לחם פקאן-דלעת
לחם פקאן-דלעת עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת מתכון הלחם שלך. מנה אחת מכילה 278 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. והוא יספק כ 20 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכי לחנות ותקני עוגת דלעת, פקאן, שמן קנולה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -40 דקות. , וזה לא כל כך סופר. מתכונים דומים: לחם פקאן דלעת, לחם דלעת פקאן, ו לחם פקאן דלעת.
הוראות
אופים פקאנים בשכבה אחת במחבת רדודה 8 עד 10 דקות או עד קלוי וריחני, תוך ערבוב באמצע.
מערבבים יחד קמח והבא 4 מרכיבים בקערה גדולה, ולעשות באר במרכז התערובת.
לטאטא יחד דלעת, הבא 3 מרכיבים; להוסיף מרכיבים יבשים, ערבוב רק עד לחלחל. מערבבים בפקאנים.
הבלילה כפית לתוך 2 משומן ו floured 9-x 5 אינץ ' loafpans.
אופים ב 350 במשך 1 שעה עד 1 שעה ו 10 דקות או עד מפרט עץ ארוך מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב מחבתות על מתלה תיל 10 דקות.
הסר מן המחבתות כדי מתלה חוט, מגניב לחלוטין (בערך 1 שעה).