קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות16
ציון בריאות2
סוגי מאכליםלחם
מגזין

לחם פרג III

לחם פרג III
המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם זרעי פרג, אבקת אפייה, שמן צמחיוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 29%. מתכונים דומים: Chewy שקדים פרג זרעי גרנולה ברים (פרג לימון וריאציה זרע מדי), לחם פרג לימון רזה (לחם לולאה פירות), ו פרג לחם ביצה.

הוראות

1
מערבבים יחד את הקמח, 2 1/4 כוסות סוכר לבן, אבקת אפייה, מלח, חלב, 1 1/2 כפיות וניל וביצים.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
סוכר מגורעןסוכר מגורען
ונילוניל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ביצהביצה
חלבחלב
מלחמלח
2
מערבבים בשמן צמחי, זרעי פרג, 1 1/2 כפיות חמאה טעם ו 1 1/2 כפיות טעמי שקדים. הכה עם מיקסר חשמלי במשך 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחישמן צמחי
פרג זרעיםפרג זרעים
שקדיםשקדים
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
3
מעט גריז 2 מחבתות כיכר או 6 מחבתות כיכר קטנות.
ציוד שתשתמש בו
מחבת כיכרמחבת כיכר
4
אופים 45-60 דקות ב 350 מעלות F (175 מעלות C). מגניב במשך 3 דקות העליון עם זיגוג כתום.
מרכיבים שתצטרך
כתוםכתום
זיגוגזיגוג
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
1
מערבבים יחד 1/4 כוס מיץ תפוזים, 3/4 כוס סוכר, 1/2 כפית וניל, 1/2 כפית חמאה טעם ו 1/2 כפית טעם שקדים.
מרכיבים שתצטרך
מיץ תפוזיםמיץ תפוזים
ונילוניל
שקדיםשקדים
חמאהחמאה
סוכרסוכר