לחם פרג גביני
. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו Chewy שקדים פרג זרעי גרנולה ברים (פרג לימון וריאציה זרע מדי), לחם פרג לימון רזה (לחם לולאה פירות), ו לחם פרג (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). מכסים גיליון אפייה בשכבת רדיד אלומיניום.
בלי לחתוך את החלק התחתון של הלחם, עמוק ציון הלחם לתוך ריבועים 1 אינץ'.
מניחים את הלחם על תבנית אפייה מוכנה. הכנס את הגבינה השוויצרית הפרוסה לתוך החתכים, וודא להיכנס כל ציון סימן. מפזרים באופן שווה את הבצל הירוק על הגבינה, תוחבים כמה למטה לתוך החתכים.
מערבבים יחד את החמאה המומסת, פרג, ומלח סלרי. כפית את תערובת החמאה באופן שווה על הלחם הממולא. מכסים את כיכר עם גיליון אחר של רדיד אלומיניום.
אופים בתנור שחומם מראש עד הגבינה נמסה הלחם חם, על 1 שעה.