לחם פרלין מתפרק
מתכון זה מספק 12 מנות. עם 487 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך בצק רול לחם, סוכר חום בחוזקה, קינמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. מתכונים דומים: לחם למוני מפריד עשה פשוט עם מכונת לחם ומחבת שמרים, לחם דלעת - לחם מתוק ומתובל להפריד, ו לחם הפוך.
הוראות
מערבבים יחד סוכר מגורען ו 3 כפית. קינמון. מעיל כל גליל בחמאה; לחפור לחמניות בתערובת סוכר. מסדרים במחבת צינור משומנת קלות 10 אינץ'; מפזרים פקאנים. כיסוי וצינה 8 עד 18 שעות.
מקציפים שמנת במהירות גבוהה עם מיקסר חשמלי עד פסגות רכות טופס; מערבבים בסוכר חום ונותר 1 כפית. קינמון.
מניחים מחבת על תבנית אפייה מרופדת בנייר אלומיניום.
אופים ב 325 במשך 1 שעה או עד חום זהוב. מגניב על מתלה חוט 10 דקות; להתהפך על צלחת הגשה, ו טפטוף עם כל זיגוג שנותר במחבת.
הערה: בדקנו עם ארוחת ערב לבנה ברודוס