לחם צרפתי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל לחם צרפתי. והוא מספק כ 15 מנות . מנה אחת מכילה 51 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. זה עובד הכי טוב כמו לחם, והוא נעשה בסביבה 15 דקות. גשו לסופר וקנו חומץ, מים, סוכר, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. עם כפית ציון של 31% המנה הזאת די גרועה. נסו מרק בצל צרפתי עקף פיצות לחם צרפתי וסלט עם דיז'ון ויניגרט, מכונת לחם צרפתית קטנה ובריאה במיוחד (Abm), ו לחם צרפתי צמחוני (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים 1/2 כוס קמח, שמרים, סוכר, ומלח בקערה בינונית, ערבוב היטב. בהדרגה מוסיפים מים, שמנת חמוצה וחומץ לתערובת קמח, מכים היטב במהירות נמוכה של מערבל חשמלי עד מעורבב. הכה 2 דקות נוספות במהירות בינונית. בהדרגה מערבבים מספיק של הנותרים 3/4 כוס בתוספת 2 כפות קמח כדי להפוך את הבצק רך.
מפזרים 1 כף קמח באופן שווה על פני השטח עבודה. להפוך את הבצק על משטח משוריין, ללוש עד חלקה וגמיש (כ 8 דקות). לכסות ולתת לנוח במשך 10 דקות.
אגרוף בצק למטה, ללוש קלות 4 או 5 פעמים. מחלקים בצק לשניים.
רול 1 חלק של בצק לתוך מלבן 4-x 5 אינץ'.
מגלגלים את הבצק, החל בצד ארוך, לוחץ בחוזקה כדי לחסל כיסי אוויר; קמצוץ מסתיים לאטום.
מניחים בצק, בצד התפר למטה, על תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול. חזור על הנוהל עם הבצק שנותר. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 20 דקות או עד הוכפל בתפזורת.
בעדינות לעשות 3 או 4 חריצים, על 1/4 אינץ עמוק, באלכסון על פני כל כיכר, באמצעות סכין חדה מצופה ספריי בישול.
שלב ביצה לבן 1 כף מים; כיכרות מברשת עם תערובת ביצה לבן, ומפזרים זרעי שומשום.
אופים ב 375 במשך 15 דקות או עד כיכרות הם זהב קול חלול כאשר טפח.
הסר מסדין אפייה, ולתת מגניב על מתלה חוט.