לחם צרפתי
לחם צרפתי יכול להיות רק הלחם שאתה מחפש. מתאים ל-16 מנות. מנה אחת מכילה 175 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. אם יש לך שמרים, מים חמים, ביצה לבן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. . עם כפית ציון של 54% המנה הזאת די טובה. נסו מרק בצל צרפתי עקף פיצות לחם צרפתי וסלט עם דיז'ון ויניגרט, מכונת לחם צרפתית קטנה ובריאה במיוחד (Abm), ו לחם צרפתי מחיטה מלאה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, לשלב 2 כוסות קמח, שמרים ומלח. מערבבים 2 כוסות מים חמים, ומכים עד מעורבב היטב באמצעות מערבל לעמוד עם מצורף וו בצק. באמצעות כף עץ, מערבבים כמה שיותר מהקמח הנותר ככל שתוכל.
על משטח מקומח קל, ללוש מספיק קמח כדי להפוך את הבצק נוקשה כי הוא חלק וגמיש. ללוש במשך כ 8 עד 10 דקות בסך הכל. צורה לכדור.
מניחים בצק בקערה משומנת, והופכים פעם אחת. כיסוי, ולתת לעלות במקום חם עד הוכפל.
אגרוף בצק למטה, ולחלק לשניים. להתברר על משטח מקומח קלות. כיסוי, ולתת לנוח במשך 10 דקות.
מגלגלים כל חצי לתוך מלבן גדול.
להפשיל, החל מ צד ארוך. להרטיב קצה עם מים וחותם. קצוות מתוחים.
משמנים תבנית אפייה גדולה.
מניחים כיכרות, צד התפר למטה, על תבנית אפייה מוכן. קלות להכות את הלבן ביצה עם 1 כף מים, מברשת על. מכסים במטלית לחה.
תן לעלות עד כמעט הוכפל, 35 עד 40 דקות.
עם סכין חדה מאוד, לעשות 3 או 4 חתכים אלכסוניים על 1/4 אינץ עמוק על פני כל כיכר.
אופים בתנור שחומם מראש 375 מעלות F (190 מעלות C) במשך 20 דקות.
מברשת שוב עם תערובת לבן ביצה.
אופים במשך 15 עד 20 דקות נוספות, או עד בדיקות לחם נעשה. במידת הצורך, לכסות באופן רופף עם נייר כדי למנוע מעל בראונינג.
הסר מסדין אפייה, וקריר על מתלה חוט.