קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות46
מגזין

לחם צרפתי ניו אורלינס

לחם צרפתי ניו אורלינס
לחם צרפתי ניו אורלינס יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר הלחם שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון נטול לקטוז וצמחוני יש 772 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 2g של שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. אם יש לך מלח, ביצה לבן, מים חמים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו פודינג לחם ניו אורלינס, פודינג לחם בסגנון ניו אורלינס קריאולי ישן, ו פודינג לחם ניו אורלינס עם רוטב בורבון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים שמרים, מים, ו 1 כפית סוכר בקערה גדולה, ערבוב עד מומס. מערבבים בסוכר הנותר, מלח, ו 6 כוסות קמח כדי ליצור בצק נוקשה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
חציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביותחציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביות
2
הפוך את הבצק על משטח זרועים בקמח שנותר; ללוש 8 דקות או עד חלק וגמיש.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
3
מניחים בצק בקערה משומנת, הופך לגריז העליון. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 1 1/2 שעות או עד הוכפל בתפזורת. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות. לכסות ולתת לנוח 15 דקות. ללוש 3 עד 4 פעמים.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
חציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביותחציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביות
4
מחלקים את הבצק ל 4 חלקים שווים; מגלגלים כל חלק למלבן 13-x 7 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
5
מגלגלים כל אופנת ג ' לירול מלבנית, החל מקצה ארוך. צובטים תפרים ומסתיימים יחד כדי לאטום.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
6
מניחים כיכרות, צד התפר למטה, ב 4 מחבתות בגט משומן בכבדות או על סדיני אפייה.
מרכיבים שתצטרך
בגטבגט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
7
חותכים 3 או 4 חתכים אלכסוניים, 3/4 אינץ ' עמוק, בחלק העליון של כל כיכר. לכסות ולחזור על הליך עולה 1 שעה או עד הוכפל בתפזורת.
8
מברשת כיכרות עם ביצה לבן.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
9
אופים ב 450 במשך 15 דקות; להפחית את החום ל 350, ואופים 30 דקות או עד כיכרות נשמע חלול כאשר טפח.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
10
הסר לחם מחבתות או גיליונות אפייה מיד; מגניב על מדפי תיל.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ