קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות12
מגזין

לחם צרפתי קלאסי

לחם צרפתי קלאסי
לחם צרפתי קלאסי הוא מוצרי חלב חינם וצמחוני ומספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 122 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך קמח לחם, שמרים, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. , שהוא מוצק. נסו מדליית זהב לחם צרפתי קלאסי, ספרי בישול קלאסיים: מרק עגבניות טוסקני ולחם צרפתי תוצרת בית, ו מרק בצל צרפתי עקף פיצות לחם צרפתי וסלט עם דיז'ון ויניגרט (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממיסים את השמרים במים חמים בקערה קטנה; לתת לעמוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2
קמח בכפית קלה לתוך כוסות מדידה יבשות, ורמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
3
מניחים את הקמח והמלח במעבד מזון, ואת הדופק 2 פעמים או עד מעורבב. עם מעבד המזון על, לאט להוסיף תערובת שמרים דרך מצנח מזון, ולעבד עד הבצק יוצר כדור. תהליך עבור 1 דקה נוספת. להפוך את הבצק החוצה על משטח מקומח קלות, ללוש קלות 4 עד 5 פעמים.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
4
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. מכסים את הבצק, ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 45 דקות או עד הוכפל בתפזורת.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
5
אגרוף בצק למטה, ולעצב לתוך כיכר עגולה 6 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
אגרוףאגרוף
6
מניחים כיכר על תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול. מכסים את הבצק ולתת לעלות 30 דקות או עד הוכפל בתפזורת.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
7
מחממים תנור ל 45
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
8
לחשוף בצק, ולעשות 3 חתכים אלכסוניים 1/4 אינץ ' עמוק על פני החלק העליון של כיכר באמצעות סכין חדה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
9
שלב 1 כף מים ביצה לבן, תערובת מברשת מעל כיכר.
מרכיבים שתצטרך
סיגליותסיגליות
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
10
אופים ב 450 במשך 20 דקות או עד כיכר נשמע חלול כאשר טפח.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
11
הערה: כדי להכין באגט, תן לבצק הלחם לעלות פעם אחת. אגרוף בצק למטה, להתגלגל לתוך מלבן 18 x 9 אינץ ' על משטח מקומח קלות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
בגטבגט
אגרוףאגרוף
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
12
מגלגלים את הבצק המתחיל בקצה הארוך יותר, לוחצים בחוזקה כדי לחסל את כל כיסי האוויר; ואז צובטים תפר וקצוות לאטום. מכסים את הבצק, נותנים לעלות, ואופים על פי הוראות המתכון בצד שמאל.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף