לחם קינמון וצימוקים
לחם קינמון וצימוקים יכול להיות רק הלחם שאתה מחפש. והוא מספק כ 32 מנות . מנה אחת מכילה 143 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. אם יש לכם שמרים, ביצים, חלב חםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: לחם מאפין אנגלי צימוקים קינמון עם חמאת סוכר קינמון, לחם קינמון וצימוקים ללא גלוטן למכונת לחם, ו לחם קינמון-צימוקים.
הוראות
בקערה גדולה, להמיס שמרים במים חמים.
מוסיפים את החלב, הסוכר, החמאה, הביצים, המלח ו-2 כוסות קמח. הכה במהירות בינונית במשך 2 דקות. מערבבים מספיק קמח כדי ליצור בצק רך.
הפעל על משטח משוריין; ללוש עד חלק וגמיש, על 6-8 דקות.
מניחים בקערה משומנת, הופך פעם אחת כדי גריז העליון. לכסות ולתת לעלות במקום חם עד הוכפל, על 1 שעה.
בסיר, להביא את חמשת החומרים הראשונים מילוי לרתיחה. להפחית את החום בינוני; לבשל במשך 15-20 דקות או עד כמעט כל הנוזל נספג, ערבוב מדי פעם.
אגרוף בצק למטה. הפעל על משטח מקומח קלות; ללוש במשך 1 דקה. תתחלקו לשניים.
מגלגלים כל מחצית לתוך 12-in. אקס-8-אין. מלבן; מברשת עם ביצה.
מורחים חצי מהמילוי על כל מלבן כדי בתוך 1/2 ב. של קצוות.
להפשיל סגנון ג ' לי רול, מתחיל עם צד קצר; קמצוץ לאטום.
מניחים כל צד תפר כיכר למטה משומן 9-in. אקס-5-אין. מחבת כיכר. לכסות ולתת לעלות עד הוכפל, על 1 שעה.
אופים ב 350° במשך 35-40 דקות או עד הלחם נשמע חלול כאשר טפח. לכסות באופן רופף עם נייר אם חום העליון במהירות.
הסר מן המחבתות כדי להתקרר על מתלה חוט.